TEHNOLOGII SI PROGRAME MODERNE PENTRU
MASINA TA DE SPALAT VASE BEKO

In fiecare zi, ne aflam in cautarea confortului si a unor solutii care sa ne permita sa avem mai mult timp pentru noi insine si familia noastra. Tehnologiile aparute astazi si functiile moderne ale masinii de spalat vase ne simplifica viata foarte mult, atunci cand vorbim de treburile gospodaresti. Cu un consum energetic redus, eficient, cu o varietate de programe de spalare, acest electrocasnic este solutia ideala pentru orice locuinta. Ingrijirea vaselor nu a fost niciodata mai simpla!

SaveWater™

technology-savewater

Tehnologia SaveWater™ – obtii rezultate de spalare remarcabile cu un consum de apa cu 27%* mai mic, datorita reutilizarii apei curate de clatire de la ultimul ciclu de spalare. Speli in mod sustenabil cu aceeasi performanta ridicata.

CornerIntense™

technology-cornerintense

Tehnologia CornerIntense™ – Asigura o curatare in detaliu chiar si pentru vasele plasate in colturile masinii. Tehnologia CornerIntense™ creste calitatea…

AutoDose™

technology-autodose

Tehnologia AutoDose™- Dozeaza cantitatea optima de detergent lichid la fiecare spalare, din recipientul care trebuie umplut aproximativ o data pe luna.

AquaIntense®

technology-aquaintense

Functia AquaIntense® – Curata eficient si cele mai murdare vase din bucataria ta.

DeepWash™

technology-deepwash

Tehnologia DeepWash™ – Cu accesorii ajustabile, fixezi vase de pana la 30cm inaltime deasupra jeturilor de apa. Pentru toate acele…

HomeWhiz® WiFi

technology-homewhiz

Tehnologia HomeWhiz® WiFi – monitorizezi si gestionezi masina de spalat vase folosind telefonul sau tableta prin conexiune WiFi Noua gama…

Hygiene Intense™

technology-hygieneintense

Functia Hygiene Intense™ – Igienizeaza vasele profund si inlatura aproape complet microorganismele daunatoare. O igienizare intensiva are mai multi pasi,…

SelfDry™

technology-selfdry

Functia Self Dry™ – Permite deschiderea automata a usii la finalul ciclului de spalare pentru aerisirea masinii si uscarea…

Motor ProSmart™ Inverter

technology-motor-prosmart

Tehnologia Motor ProSmart™ Inverter – Asigura silentiozitatea masinilor de spalat vase Beko, poti spala fara grija si fara zgomot la…

Programe

Eco 50°C

Asigura consum energetic scazut, avand grija de vasele tale, dar si de mediul inconjurator. Consumul redus de energie electrica nu este important doarVEZI TOT pentru a face economii la bugetul gospodariei. Cu programul Eco 50°C, masinile de spalat vase Beko au grija atat de vesela si de tacamurile tale, cat si de mediul inconjurator. Programul special de spalare a vaselor foloseste o temperatura moderata, pentru un randament energetic crescut.

Mini 30'

Spala vasele putin murdare in 30 de minute, la 35°C, consumand un minimum de resurse si de energie.

AutoProgram

Evalueaza automat timpul si temperatura necesare spalarii vaselor, in functie de gradul lor de murdarie

Quick & Shine™

Acest program curata si reda stralucirea vaselor utilizate zilnic, cu un nivel de murdarire scazut, in doar 58 de minute.

Delicate

Ajusteaza la un nivel optim temperatura apei pentru a proteja paharele de sticla in timpul spalarii.

Intensive 70

Un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentruVEZI TOT palare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

Time Delay

Permite amanarea pornirii masinii de spalat vase pentru atunci cand iti doresti.

Child Lock

Impiedica accesul copiilor la butoanele de control ale masinii.

HalfLoad™

Permite functionarea masinii si finalizarea ciclului de spalare chiar si atunci cand in masina se afla mai putine vase.

Fast+™

Speli mai repede si mai eficient, folosind o cantitate redusa de apa.

Steam Gloss®

Functia Steam Gloss®* iti pastreaza paharele si vasele din portelan ca noi. Aceasta asigura o VEZI TOT clatire suplimentara si performante superioare la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire.
*aplicarea functiei determina cresterea duratei ciclului de spalare.

TrayWash™

Permite simultan introducerea a trei tavi mari, mai exact doua tavi in cosul inferior si o alta in cosul superior.

Cutlery Tray

Permite depozitarea tacamurilor cu usurinta in masina de spalat vase si curatarea lor impecabila.

Acrobat System

Incarcarea vaselor de orice dimensiune in masina de spalat vase este acum posibila, datorita sistemului VEZI TOT acrobat. Acesta permite ajustarea cosului superior pe 3 niveluri pentru o flexibilitate maxima. Mai mult spatiu pentru vasele tale, mai putine griji pentru tine!

Dirt Sensor

Regleaza temperatura apei in acord cu gradul de murdarie a vaselor.

LED Spot

Indicatorul luminos pentru masinile incorporabile care ramane aprins pe toata durata spalarii astfel incat sa stii cand s-a terminat programul.

Indicator sare

Indicatorul de sare de pe afisaj va indica daca aveti o cantitate suficienta de sare de dedurizare VEZI TOT in masina de spalat vase. Cand indicatorul de sare va aparea pe afisajul masinii, veti sti ca trebuie sa reumpleti rezervorul de sare.

Cauta