* Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Te-ai intrebat vreodata cata apa economisesti cu masina de spalat vase versus spalarea manuala? Participa la quiz-ul nostru si afla care este solutia ideala atat pentru tine, cat si pentru mediul inconjurator. Raspunsurile tale se vor transforma in creatii generate cu ajutorul inteligentei artificiale.

Multumim celor care s-au implicat si ne-au ajutat sa strangem 10.000 de completari!

Astfel, prin parteneriatul cu Asociatia Mila 23, Beko a sprijinit dotarea cu 5 masini de spalat vase a mai multor puncte gastronomice locale din Delta Dunarii.

10996
/10.000
completari de quiz

COMPLETEAZA QUIZ-UL DE MAI JOS

Intrebarea 1

Iti place sa speli vasele?

Intrebarea 2

Faci parte dintr-o familie restransa sau numeroasa?

Intrebarea 3

Speli vasele de mana sau la masina de spalat vase?

Intrebarea 4

Cat de des se spala vasele la tine in familie?

Pentru a finaliza quiz-ul trebuie sa raspunzi la toate intrebarile

Quiz completat cu succes

Prin utilizarea masinii de spalat vase de 2 ori pe zi, poti contribui la economisirea a 64.240l* de apa/an.
E ca si cum ai avea 3.212 butoaie de 20 de litri cu apa in plus sau o cantitate de apa necesara timp de 88 de ani unei persoane care consuma 2 litri de apa pe zi.

#SaveWater #Sustenabilitate #ViitorSustenabil #ConsumConstient #ArticificialIntelligenceArt #BekoRomania #ElectrocasniceBeko #MasinaDeSpalatVase

*calcul valabil pentru diferenta dintre nr de litri de apa necesari spalatului manual vs utilizarea masinii de spalat vase (cf studiului efectuat in cadrul Universitatii din Bonn Germania) corelata cu frecventa de spalare de o data pe zi.

success

Multumim ca ai participat la Quiz si ne-ai ajutat sa ne atingem scopul: donarea a 5 masini de spalat vase Beko catre un ONG!

Cauta