myth-7-big
7

Masina de spalat zgarie vasele si le reduce stralucirea

ADEVAR: Masina de spalat vase Beko are grija chiar si de cele mai sensibile vase. Programul Quick&Shine™ spala rapid si eficient vasele, oferindu-le stralucire in acelasi timp.

Poate ca esti de parere ca masina de spalat vase va fi agresiva cu vasele tale, va afecta suprafata vaselor, ca acestea se vor zgaria sau ca vor fi lipsite de stralucire dupa ce vor fi spalate automat. Acest lucru nu se va intampla mai ales daca, pe langa programele speciale ale masinii de spalat vase, apelezi si la alte solutii.

Solutiile pentru masina de spalat vase pastreaza stralucirea veselei tale

Daca vrei sa obtii pahare si vase fara pete si cu stralucire, atunci va trebui sa utilizezi solutiile si accesoriile pentru masina de spalat vase potrivite, cum ar fi:

  • pastile de spalat vase – concepute special sa curete in profunzime si sa elimine reziduurile grase si impuritatile;
  • sare pentru dedurizare – special conceputa pentru masina de spalat vase, previne aparitia urmelor de apa pe pahare si farfurii;
  • solutii speciale de clatire – pastreaza stralucirea vaselor;
  • suporturi si cosuri – speciale pentru tacamuri si farfurii.

In plus, pentru vase stralucitoare, poti folosi programul Quick&Shine™ al masinii de spalat si in doar 58 de minute, vasele tale vor fi curatate in profunzime. Un alt program pe care il poti folosi pentru vase stralucitoare este SuperRinse™, care ofera un ciclu suplimentar de clatire.

Pentru stralucire pe termen lung si o spalare atenta a paharelor, poti folosi programul Glass Care 40°C. Utilizeaza si accesoriul pentru pahare SoftTouch™, pe care il poti monta direct in masina de spalat. Acesta va oferi protectie suplimentara si eficienta, mai ales daca paharele sunt sensibile.

Cauta

Te-ai intrebat vreodata cata apa economisesti cu masina de spalat vase versus spalarea manuala?