myth-3-big
3

Procesul de spalare a vaselor la masina dureaza mai mult

ADEVAR: Masina de spalat vase Beko te ajuta sa castigi timp, reducand la jumatate timpul pe care l-ai petrece spaland vasele manual.

Spalatul vaselor la mana necesita nu doar efort fizic, dar si mult timp investit, mai ales cand cantitatea de farfurii, pahare si alte ustensile este mare. Dar cu masina de spalat vase Beko nu mai este nevoie sa pierzi ore in sir in bucatarie pentru a spala vasele in loc sa faci alte activitati distractive si relaxante.

Utilizarea masinii de spalat vase economiseste timp

Un studiu de la Universitatea din Bonn arata ca proprietarii care au spalat vase manual au petrecut 60 de minute pe aceasta sarcina, in timp ce cei care foloseau o masina de spalat vase au avut nevoie de doar 9 minute pentru a incarca si descarca masina*. Timpul standard al ciclului pentru masinile de spalat vase este de doua pana la trei ore, timp care ar putea fi folosit pentru altfel de activitati placute.

*In baza studiului efectuat de Universitatea din Bonn – preluat din sursa online aici

Nu doar ca spalarea automata a vaselor dureaza mai putin, dar, in timp ce masina de spalat isi face datoria, tu te poti bucura de orice alta activitate iti face placere.

Cauta

Te-ai intrebat vreodata cata apa economisesti cu masina de spalat vase versus spalarea manuala?